Серия за орална хигиена BilkaDent Parodont Protect

По данни на Световната здравна организация около 75% от хората страдат от различни форми на заболяване на венците. Кървенето на венците е първият сигнал за възпалението им, т. нар. гингивит. В България поради ниския стандарт на живот и недобрата хигиена около 20% от населението над 30 години и 60% от населението над 40 години развива тежки форми на гингивални заболявания на венците, водещи до пародонтит и загуба на зъби.
Кървенето на венците е първият симптом за възпалението им – гингивит.
Получава се като следствие от различни фактори, основно поради натрупване на плака. Много често проблемът идва не от честотата на миене, а по-скоро от неговото качество. След гингивита, при недобра хигиена и пропускане на посещение при дентален специалист, непочистената плака с времето преминава в зъбен камък. Ако не се вземат навременни мерки, това води до по-сериозни заболявания – основно пародонтит.

Bilka Dent Parodont Protect – серия продукти за орална хигиена на базата на специализирани активни и доказани природни съставки, с изключителна насоченост – защита на пародонта и венците. Специално разработените пасти за зъби и води за уста са за превенция на пародонтит и стягане на венците, допълнени с паста за зъби с избелващо действие и уникален гел за венци.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ!