Време е за хидратация!
Във всяка възраст и всеки сезон хидратациата се отразява благоприятно на нашата кожата – запазва красотата и забавя стареенето!

Кожата страда от вредните влияния на студа, слънцето, замърсяването на околната среда, стресът във всички сезони. За да съхраним чистотата и красотата й, трябва да полагаме грижи да бъде добре хидратирана целогодишно – всеки ден, час, минута. Времето лети и е добре да започнем с грижите веднага.
Консумацията на вода, в комбинация с използване на хидратираща козметика е нашата постоянна защита срещу преждевременно стареене на кожата и възможност да се радваме на нашата естествена красота в целия й блясък!
Нашите лаборатории разработиха формулата AQUA NATURA, на базата на която ви предлагаме едно съвременно решение за перфектна хидратация на кожата! Тайната е в комбинацията от растителни екстракти, натуралната вода от краставица и естествения екстракт от краставица и пъпеш, които задържат влагата и ефектът е силно хидратирана кожа, с антиейдж ефект.

Легенди за уникалната свежест на краставицата и пъпеша могат да се намерят в различни епохи и култури, особено Индия – родината на това чудодейно растение, също и Египет. От древността се говори за уникалните качества на тези растения както и способността им да натрупват влага и щедро да я раздават на хората.
Мощните свойства на краставицата да хидратира и задържа влагата в кожата, в съчетание със свойствата на пъпеша – да подхранва и подмладява, правят тази незаменима комбинация хитова в новите SPA продукти за модерната жена.
Козметичните свойства на тези две растения се допълват и от добавената натурална вода от краставица, която притежава интензивно успокояващо и противовъзпалително действие и резултатът е повече от задоволителен – тонизирана, подмладена и успокоена кожа!
Предлагаме на вашето внимание ново поколение продукти с хидратиращо действие!