Bilka Homeopathy за деца

Bilka Homeopathy за възрастни

Напоследък се наблюдава все по-голям интерес от страна на родителите към детски натурални пасти за зъби, които са приложими при хомеопатично лечение. Това е продиктувано от естествения стремеж децата ни да растат здрави и силни, водейки природосъобразен начин на живот.
С все по-широкото разпространение на хомеопатични лекарствени средства броят на хората, лекуващи се по този алтернативен начин с всяка изминала година нараства. Мнозина и в България вече лекуват децата си с хомеопатия, защото вярват, че тя е безвредна.
Това ни накара да създадем детски натурални пасти за зъби и вода за уста, толерантни към употребата на хомеопатични препарати.
Здравите млечни зъбки са предпоставка за здравето на зъбите и в по-късна възраст. Ето защо е необходимо още при първата поява на зъбите да започне грижата за тяхната хигиена с подходящи безвредни продукти.

Серията е разработена и се препоръчва за всички, които предпочитат природосъобразния начин на живот и използват натурални продукти в ежедневието си и също за хора, които провеждат хомеопатично лечение.
В рецептите не присъстват: химически активни съставки, мента, флуор, изкуствени оцветители, синтетични парфюмни композиции, които оказват влияние при по-чувствителни и склонни към алергия организми.
Препоръчва се от Асоциацията на хомеопатите в България.