LAVENDER & HYALURON

Хидратираща и регенерираща терапия

Линията е разработена на базата на български и доказано ефективни съставки лавандулово масло и лавандулова вода с гарантиран органичен произход – оценени с най-високо качество в световен мащаб.
Формулата е създадена, за да осигурява поддръжка на естествения хидробаланс на кожата, стумулира регенерацията на клетките, като по този начин подобрява и еластичността и забавя стареенето. Вложените в състава екстракт и органик масло от Лавандула регенерират клетките, освежават уморената кожа, действат успокояващо при  дребни раздразнения.  Хиалуронова киселина (Cube3) от ново поколение, хидратира дълбоко,  по-бързо и  ефективно като задържа влагата,  подобрява еластичността, с видим лифтинг ефект. Добавените натурални масла от Макадамия, Авокадо, Сусам и витамин Е – забавят процесите на стареене, подобряват структурата и еластичността на кожата и осигуряват естествена  UVA/UVB защита от слънчевите лъчи.

Лавандуловото масло е едно от най-широко използваните етерични масла. Богато е на цял букет от активни съставки, които имат и антибактериални, противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства. Лавандулова вода е 100% натурален
продукт, получен чрез парна дестилация на цъфтящите върхове на био лавандулови растения (Lavandula Angustifolia Mill.). Естествен био тонер – предотвратява изсушаването на кожата, придава свеж и мек вид, използва се и като продукт против акне.